BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Kaip paruošti žuvį rūkymui?

http://www.visitneringa.com/lt/main/know/traditions/fishery

http://www.visitneringa.com/lt/main/know/traditions/fishery

Specialistai pataria karštam rūkymui naudoti klasikinius prieskonius - druską, pipirus ir česnakus.
Žuvį galima perpjauti dvejopai: karpines žuvis išversti kaip išklotines,o kitas (ešeriai,sykai,skumbrės ir t.t.) išskrosti ir išilgai įpjauti ties stuburu,kad prieskoniai geriau įsigertų.
Sūdyti galima skirtingai, priklausomai kiek laiko likę iki rūkinimo. Jei rūkinti norite kitą dieną, tai geriausiai palaikyti pasūdytame vandenyje. Kita dieną įtrinti česnakais (supjaustyta smulkiais kubeliais) ir pipirais.
Jei rūkinti  už poros valandų, tai apibarstyti druskos nepagailint (atsižvelgti kokio dydžio žuvis) ir įtrinti česnakais bei pipirais.

http://www.visitneringa.com/lt/main/know/traditions/fishery

http://www.visitneringa.com/lt/main/know/traditions/fishery

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyti komentarą